BLOG

Google keşfet üzerinden trafik nasıl çekilir?


07 Eylül 2023

Peki, Google Keşfet üzerinden nasıl trafik çekilir? Hangi kurallara dikkat etmek gerekiyor? İşte tüm detaylar.

 

1. İçerik Kalitesi Önemlidir

 

Google Keşfet'te yer alan içeriklerin kalitesi, platformun öncelikli kriterleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle, içeriklerinizi hazırlarken kalite standartlarına uygun bir şekilde hazırlamanız gerekiyor. İçeriğinizin özgün, bilgilendirici ve ilgi çekici olması, daha fazla kullanıcıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Kesfetdestek.com olarak hizmet verdiğimiz haber sitelerine kaliteli içerikler üretmekte ve keşfet performanslarını üst seviyeye çıkarmaktayız.

 

2. Görsel Kullanımına Dikkat Edin

 

Google Keşfet'te yer alan içeriklerin büyük bir bölümü görsellerle destekleniyor. Bu nedenle, içeriklerinizde görsel kullanımına özen göstermeniz gerekiyor. Görsellerinizi yüksek kaliteli ve ilgi çekici bir şekilde hazırlamalısınız. Ayrıca, görsellerinizin boyutlarına da dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü, büyük boyutlu görsellerin yüklenmesi daha uzun sürebilir ve kullanıcıların sayfadan ayrılmasına neden olabilir. Kesfetdestek.com olarak görsellerin hazırlanışında da ekibimiz profesyonel destek vermektedir.

internet-search-engine-1433323-1280.jpg

3. Başlık ve Açıklama Önemlidir

 

Google Keşfet'te yer alan içeriklerin başlık ve açıklama kısımları, kullanıcıların içeriğe tıklama kararını etkileyen önemli faktörler arasında yer alıyor. Bu nedenle, içeriklerinizin başlıklarını ve açıklamalarını özenle hazırlamanız gerekiyor. Başlıklarınızın kısa, öz ve ilgi çekici olması, kullanıcıların içeriğinize tıklama olasılığını artıracaktır. Kesfetdestek.com editörleri tarafından hazırlanan içeriklerin başlıkları keşfet sisteminde dikkat çekmekte ve ileri seviyede performans elde etmektedir. Birçok haber sitesi kesfetdestek.com’a ait başlıkları kullanmaktadır. Dilerseniz başlık öneri hizmetimizden de yararlanabilirsiniz.

 

4. Anahtar Kelimeleri Doğru Kullanın

 

Google Keşfet'te yer alan içeriklerin kullanıcılar tarafından bulunabilmesi için anahtar kelime kullanımı da oldukça önemlidir. İçeriklerinizde anahtar kelime kullanırken doğru ve dengeli bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Anahtar kelime yoğunluğu fazla olan içerikler, kullanıcılar tarafından spam olarak algılanabilir ve platformda yayınlanması engellenebilir. Kesfetdestek.com tarafından hazırlanan içerikler ‘’SEO’’ uyumlu hazırlanmaktadır.

 

KEŞFET TRAFİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN BAŞKA NELER YAPILABİLİR?

Kesfetdestek.com ekibi tarafından verilecek danışmanlık hizmeti ücrete tabidir. Türkiye’nin en gelişmiş yazılım şirketlerinden biri olan CMbilisim.com alt yapısını kullanan kesfetdestek.com aynı zamanda CMbilisim.com’un alt kuruluşudur

Detaylı bilgi için iletişim sayfamızdan veya bilgi@kesfetdestek.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Sadık Şimşek - Whatsapp: 0544 373 08 50

ÖNERİLEN DİĞER YAZI: Google Keşfet Nedir? Google Keşfet Nasıl Çalışır? Keşfet Sisteminin İncelikleri

google-76522-1280-001.png